styling: audi 100, vart hittar man de?

till en -90 alltså gamla modellen, släng gärna iväg ett mail om ni känner till nåt, sitter inte så ofta här



Svar på inlägget: styling: audi 100, vart hittar man de?



Fanns ingen styling på den tiden o det som fanns till den skrattar folk åt idag tyvär. Det bästa man kan göra är väll att plocka godbitarna på V8an eller audi 200an.


Men finns faktiskt kjolar till den tro det eller ej... http://www.spoilerkit.se/index.asp?spoi . ;paket=100


Från Audi V8 är det ungefär 10% av grejerna som passar till Audi 100 dvs inte så mycket at hurra för...


vilka jävla priser för skit grejer:s


finns de inge tysk stuk grejer då? nån tysk firma måste nästan ha gått mot strömmen å byggt på audi 100


Vad är det den karossen heter? Har minne som en guldfisk.. Något med C är det iaf C4? är det rätt?


typp 44 eller c3 va ja vet, c4 är nyare, nån sån har ja inte råd med:) inte för att de skiljer så mycket i pris längre, fick i princip bilen av farsan så den är värd å kosta på lite även om den inte är populär, men planderna går i spillror nu va de verkar ;(


Nej nej, inga sura miner nu.. .Jag ska ta och måtta lite på polarens C3a och kolla runt lite, har PMat dig ang en grej om du har sett det? Finns dety inte just för C3 så finns det andra bilar som det kan passa ifrån vet'u C4 huven passar vet jag, då får du liten böserblick på den automatiskt Vet av en som du kan få köpa ev.


tyvärr inte sett att jag fått nåt PM, måste blivit nåt fel, vore gryyymt om du vill hjälpa mej SpeedOfLigt, skicka pm igen annars får du nog välja att berätta inehållet i PM här istället:)... bildelar kan jag fixa själv, blir oftast billigast så tyvärr men man vet aldrig din huv kanske är jätte billig, annars kan du skicka mail på putte_coool@hotmail alt patrik.nord@utb.bollnas.se





ingen som har nå fler tips?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka