behöver råd om hur jag ska styla!

hej, jag behöver några goda råd om hur jag ska gå till väga! jag har en opel corsa -91 som jag snart ska lacka om, men först vill jag få till ett snyggt kjolpaket men hittar inget! har funderat på att göra själv men vet inte riktigt hur jag ska börja, eller vilket material man ska använda sig av? är det svårt att få till det bra osv osv?



Svar på inlägget: behöver råd om hur jag ska styla!



Har du aldrig gjort det förut så är svaret på frågan om det är svårt = JA!!!! Men och andra sidan så kommer du aldrig att lära dig om du inte försöker så det är bara att testa. Det finns en hel del trådar här på forumet där det står hur du ska gå till väga med glasfibergjutning mm. Så mitt råd är att försöka men inte förvänta dig för mycket. Det är massssssor med jobb ska du veta så tålamod får du ha gott om Lycka till!


ok! som sagt, någon gång måste vara den första tack för tipset! blir till å studera trådarna lite närmare!


annars fins det mycket styling i england till corsor dock heter de vauxhal där och inte opel...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka