Stylingnät...

Jag har kommit till den fas då jag är sugen på att faktiskt bli av med skramlet från nätet på min bakspiler då jag som snabbast fäste det med ståltråd i somras av lathet... Vad ska man använda för att det ska fastna på "rätt" sätt, så att det inte lossnar och sitter på spoilern och inte på genom ståltråd... Har hört om något lim, men finns där inget annat som man kanske har hemma? En sån typisk ligga-hemma-sak! Jaja, hacka ni ner på mig för detta! Men jag gjorde detta för att jag inte orkade sen får ni säga vad ni vill om det, och det finns inget snack, jag ska inte ta bort det för att någon liten raggare tycker det är fult osv... Ge mig bara ett vettigt svar! Tack på förhand!



Svar på inlägget: Stylingnät...



PL400 sen sitter det


Får tag på var?


första bästa järnhandel. finns även superset från casco (samma sak som pl400 fast annan tillverkare)


Sikaflex.... Funkade kanon... Som Köpes på tub och ser ut som svart silikon... Kostade nog 170:-/tub men det sviktar ganska bra samtidigt som det håller nätet på plats. /Ena


eller vanlig silikon på tub..


Och det håller då i alla väder och för salt och dylikt, inte så roande att köpa silicon 7 ggr i veckan


köp pl400 så håller det, kostar väl 80 spänn för en tub. Det tar rätt lång tid att härda så se till så nätet sitter fast under tiden..


Då kan man ju behålla ståltråden på och bara PL400:a över nätet mot plasten!


en vanlig jävla limpistol kankse fixar det? tänkte på att det kanske du har hemma. Själv hade jag använt glasfiber och polyester, men det är jag det.





Smältlim brukar funka riktigt bra


lättflytande fönsterkitt som e silicon baserat... på tub då.... funkar skitbra och e inte så blodigt dyrt... om du använder ett mer trögflytande så kör tuben i micron i en 20 sek... blir d skit lätt å smeta ut. sen går d å måla på..... och det härdar ganska snabbt...


Veidec säljer något som heter Q-bond, som blir stenhårt, finns i olika hastigheter för härdningen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka