Ny bil på väg!

Tjena! Nu är det dags för mig att införskaffa min första Volvo 740. Det blir en vanlig GL 8v. Tänkte jag skulle styla den lite och undrar om man kan få sig ett tipps eller två här. jag hade själv tänkt slänga på Solfilm klarglas blinkers och en sänknings satts från sparko plus några snygga fälgar. Om ni har några fler tips så får ni gärna dela med er. Solfilm: Svart (godkännd) Blinkers: Vita Sänkning: Sparco Fälgar: Funderar på Volvo R fälgar men kom gärna med tipps! Inget trimm! möjligtvis större avgassystem och sportfilter men that's it



Svar på inlägget: Ny bil på väg!



Kanske en spoiler, kjolar och klara vita positionsljus (med orangea dioder?)


Ja det har jag också funderat på.. Men saken är den att jag ska ha den som vinter bil till mesta del och jag vet inte om jag vill ha kjolar när den är sänkt på vintern. tänk om man kommer och kör in i någon snödriva.. Men vinge är nått jag ska tänka på!


Ok varför inte addon paketet då? är ju int edirekt någon kjol:D hehe sen så är det snyggt med fina vindavisare... Feta fälgar:) t5r eller super dtm:) gör mkt.. dubbla antenner.. sänkt sen är den fin:) vita blinkes runt om med..


kolla www.spoilershop.se där finns addon bodykit i glasfiber.är riktigt snyggt på 740! lycka till med biln,kommer nog säkert att bli snygger!


Okkar tack för tippset om addon det blir den nog! Vita blinkers är ett måste och om allt går bra kanske man lyfter i ett par "sportstolar" i skinn för en polare säljer ett par för 8 000 kr så man kanske ska slå till på dom. Tack för tippset om spoiler sidan kollar på den i skrivande stund..


När det gäller solfilm så köpte jag min på Cd-Cardic. Trodde det skulle vara en billig solfilm men det var grymt lätt att jobba med. Lätt att få dit och det fanns hyffsat många nyanser att välja mellan. Priset var helt ok också. Nu har jag bara tonat min bil men jag trodde det skulle vara mycket värre. /Ena


ok har du någon länk till deras sida ?


dubbla antenner? ta bort antennerna


hmm tycker det låter dyrt emd 8000 vet du va.. kan du få en helt ny skin inredning för i stort sätt.. så KÖP inte det.. Finns mkt att göra på dessa bilar..men ett måste är addon och feta fälgar.. annars kan det lika gärna va:) hehe





ser fam imot att få se bilder på bygget sen!:9


http://www.cdcardic.com/ Dom hade inte så mycket på hemsidan men du kanske hittar en butik nära dig.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka