Utseende

Tycker du ska satsa på nått mer utvändigt jah.. Så den blir mer .. vad heter det, iögonfallande? Äsch ni vet vad jag menar.. men det är ju min åsikt å, klart de är schyst med DVD å grejer men jag hade köpt nå roligt te utsidan för pengarna såvida det inte blir på tok för dyrt. Hej hopps.



Svar på inlägget: Utseende



Satsa på DVD och ljudsystem! jag tycker att om man har nånting under motorhuven som du har då 231 hk.. då skall bilen vara lite mindre upplagad på utsidan.. lite diskret så att alla tror att du har en 1,6 motor eller någo.. sen ger du iväg så jee när nån försöker ta förbi! de e kul.. om du tex sku ta bort S3 emblemet eller någo? min åsikt!


Nae sattsa på de utvändiga. bodykit. angeleyes och ögonlock. sen blir den en rejäl nackvridare


Skulle jag vara du skulle jag satsa på att först och fräst få ett utseende som visar att det är en S3a eftersom att den är lite för mesig orginal... Jag stämmer helt in på vad jonte_a4 sa ang utseendet.. Men det ska som sagt inte vara det värsta kittet du hittar utan något som bara visar lite tydligare att det inte är en tamkatt du har utan en gömd tiger Och då bör det bli lite pengar över till en liten sterioutrustning Men sen är ju frågan vad du skulle uppskatta mest, att ha en bil som folk är avundsjuk på då de ser dig åka förbi och gärna vrida sig lite på bara för att få se om du kommer att gasa något, vilket man verkar hoppas på så fort man ser en bil vars utseende är lite tillfixat, automatiskt så hoppas man på att de ska finnas krut under huven och i ditt fall så är ju det inte riktigt osant heller.. S3 är ju dock inte direkt någon vägkonung.. Men den biter ju ifrån om det kmmer nån stackare som nytagit kortet i en 740 och tycks vara tuff bara för att de har plockat bort sista dämparen och har en 12" i bagaget som spelar så rosten skallrar itakt.. Eller.... Om du vill kunna glida omkring och lyssna på din musik och slippa höra 740in som står brevid med fulla ungdommar och den där 12"aren som pumpar... Kanske fastna i ett rödljus med ett "motorstopp" bara för att Cage precis har sladdat ut ur garaget med sig älskade Eleanor och du bara MÅSTE se jakten...


jag hade lätt tagit utvändigt fast å andra sidan så slipper du vara petig med den att du ska få ett dörr uppslag i spoilern om du satsar på en dvd... men kjolpaket å sånt väcker ju mesdt uppmärksamhet helt klart





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka