Sökes: M-Tech 1 Kitt till E30 cab -87 alternativ ngt annat stilrent kjolpaket

Som topic lyder så är jag på jakt efter ett M-Tech 1 kitt till E30 cab -87. Någon som vet vart man kan få tag på de? Alternativt ngt annat stilrent kjolpaket..



Svar på inlägget: Sökes: M-Tech 1 Kitt till E30 cab -87 alternativ ngt annat stilrent kjolpaket



Hittade denna sida:http://www.yourvismawebsite.com/a-compo . /b---m---w Någon som handlat där och vet hur kvaliten/passformen är? Passar även delarna som ligger under BMW E30 (M3) på en E30 325 cab -87a? Syftar då på sidokjolar stötfångare fram och bak. eller måste man ha skärmarna också?


Vet inget om företaget i fråga men delar från en M3 lär inte passa något vidare. M3 e30 delade endast motorhuv och grill med sina enklare syskon, resten av karossen var unik för just M3.


Går de inte att få tag på M-Tech 1 kitt som eftermarknad, hittar bara M-Tech 2 och de ska tydligen inte passa på en -87a


Någon som kan yttra sig om denna sida och detta kitt? http://www.ks-carstyling.se/product.do? . PT-E30BK-1


Det finns s.k. M tech men det är ju inte org utan anpassad till vanliga karossen. Annars http://www.schmiedmann.se/3_serien/e30/ . a1.htm#809 http://www.schmiedmann.se/3_serien/e30/ . 1.htm#2869


ser ju ut som m-tech II kit. (passar inte din -87:a) ! men kolla på polska hemsidor eller ebay.. ? brukar dyka upp massa eftermarknads paket där, passformen blir ju kanske lite dålig ? beror ju på vad det kostar, men nytt hos bmw kan du säkert köpa, men då får du ha med dig stora plånboken .. lycka till !


Har kollat lite där, hur är passformen på deras prylar?


schmiedmann har bra utval tycker jag. aldrig själv haft problem med dem, dock aldrig beställt kjolpaket o dyl. men bara skicka tillbaka om det sitter rent åt skogen


Eftermarknads kjolpaket, har ju i stort sätt aldrig 100 passform.





vad är de som skiljer på M-tech II kittet iom att de inte passar på en -87a cab?


Har pratat med en som har stor koll på BMW E30, det enda som skiljer en -87 med -89 är stötfångarna och det ska inte vara något större problem att passa in dom nyare stötfångarna på en äldre. Så du kan skaffa ett M-Tech II kit till en 2 dörrars modell och montera på din cab ihop med dom nyare stötfångarna, så är det inga problem. Här har du en -89 cab, med M-Tech II kit. http://www.garaget.org/?car=108898 Här har du min gamla coupe från -85 med nyare stötfångarna på. http://www.garaget.org/?car=54350


ok, men då passar iaf M-tech II sidokjolarna? är dem jag hällst vill ha sen har jag hittat andra fram och bakstöt som passar.


Ja det ska inte vara några bekymmer. Vad blev det för front och bak då?


ok, inget bestämt ännu, de är farsans bil och han som bestämmer och han är lite velig :S





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka