Besiktning m.m.

Hejsan Tänkte styla min Golf 5a 2004 med nya lampor där bak och devil eyes där framme och då undrar jag ifall någon vet ifall min Golf kan gå igenom besiktningen med dessa monterat?? Devil Eyesn: http://sportstolen.se/devileyes-volkswa . -1044.html Baklamporna: http://www.styling4u.se/p/biltillverkar . olf-5.html Någon??



Svar på inlägget: Besiktning m.m.



ja din bil går igenom besiktningen med dem lamporna.


Alltid och inte bara första besiktningen som en påstod?


Ja den ska alltid gå igenom med dem här lamporna. Det du alltid ska kolla efter är att lamporna är e-märkta. Det menas med att dem är besiktnings godkända.


kan säga såhär, även om det står att dem är E-märkta så är dem inte det för dem som inte vet det.. många blir lurade på det. du får inte modifiera din helbildsgodkända bil... allt måste i stort sett vara original. men tror inte det kommer vara någon fara med dessa lampor !


Dubbelkolla bara att du har reflex på baklyktorna...finns många som får med extra reflex som man ska klistra på baklyktan men slänger reflexen för att det är för fult...sen kan man åka dit för det på besiktningen.


Hehe ingen som är helt hundra ?


Bara slänga på skiiten.. bara ta av dom och montera orginal när du ska besikta, är ju bara besiktning en gång om året så det har man väl tid med.. eller så chansar man och besiktar och betalar den lilla summan för ombesiktning, som sagt.. är bara en gång om året så det har man väl råd med inte det svaret du ville ha men.. ändå.


Enligt regelverket är det NEJ Men det går nog bra ändå!


Varför är det NEJ?





En helbilsgodkänd bil får du inte ändra alls på, inte ens byta fälgar o däckdim enligt regelverket.


håller med dom andra o säger att det går bra förhoppningsvis får du fel person där kan dom underkänna det


Jag bytte lycktor fram på min förra bil som var helbilsgodkänd och besiktade med dom utan problem. Besiktningsmannen kollade bara så att dom var E-märkta vilket dom var och sa att dom är godkända och gick vidare.


Härligt, sånt man vill höra





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka