Måla om bil.

Tjenare. Nu är det så att jag tänkte måla om min lekbil till troligtvis röd. Någon som vet någon bra färg? Ska man spraya/rolla. Behöver inte vara så jävla snyggt. Billigt och bra! någon som har några förslag?



Svar på inlägget: Måla om bil.



Den här funkar skit bra att rolla bilar med http://www.biltema.se/sv/Bygg/Farg-och- . arg-36711/ billig med, 3 burkar på 1 bil blir lagom


Går ju annars att slipa ner bilen plåtren och låta den rosta om du bara ska leka sönder den


Nice. inte så dyrt. Behöver man ha något mer utanpå färgen? typ klarlack eller är det bara att smeta på och låta det torka? vad ska man ha för roller/penslar?


de är bara att dra på de och låta de torka inget annat så men se till att matta ner bilen med ganska fint sandpapper först, och sen använd en skummroller och inte en såndära hårig


Okej nice Tror det blir att göra övre delen röd och nedre svart!


Haha nej det blir nog lite färg på den! Funderar på att bygga lite rally stuk på den så då ser den roligare ut med färg!


vad är de för bil?


En volvo 360


Bara rolla och se glad ut!





Jajjemän! kan slänga upp resultat sen om jag nu får det gjort inom en snar framtid så ser den ut nu. Funderar att måla huven taket stolparna och så övre delen av bagageluckan.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka