Lacka om min golf

Vill lacka om min golf... Har funderat på någon skrikande färg som orange men tror jag kommer tröttna på den snabbt. Sen tänkte jag någon matt färg. Vill gärna ha förslag på färg om jag ska ha blankt eller matt, och isåfall vilken färg? Har nu mörkblått som ni kan se på min profil. Mvh



Svar på inlägget: Lacka om min golf



får man fråga varför det blir omlack? jag tyckte redan färgen såg riktigt bra ut


Jag gillar färgen men vill ha ngt som sticker ut lite mer


Jag har själv liknande funderingar, Vit är ju jävligt coolt med rätt tema


Sålänge du inser att det inte är ett litet projekt, krävs en hel del planering och strippning av bilen om det ska göras snyggt. Tycker isåfall att du ska köra på orange, djävulskt grym på en golf iv!


Kommer lämna in den hos någon som lackar den.


Matt är det nya metallic. Personligen tycker jag det är jäkligt snyggt med matt lack (så länge det är bra gjort) och jag skulle ha använt någon mörkare färg.


Kollis insidan på min bil den orange:à kommer folk att se dig - fr.o.m. Miles away! Själv ska jag lacka min helsvart inklusive fälgar! Kommer sticka ut på sitt sätt!


Här är en tråd med massa hel svarta! - http://forums.vwvortex.com/showthread.p . FIND-PICS-)


Foliera bilen matt! Blir minst lika bra och du har full ångerrätt till minimal kostnad





Tänkte också på foliering, jag skulle köra på matt orange. Då kan du alltid rivat om du tröttnar.


jag åkte och kollade på en mondeo st220 för ett tag sen, som var folierad mattvit med folierat kolfiber på tak, såg sjukt bra ut så mitt tips är att låta någon foliera bilen


Tack ska kolla upp detta


svart eller vit är snyggast i mitt tycke och blank givetvis


Tycker du ska dra till med en harlequin lack.


då syns hon ialf!


Knappast alla lackerare plockar isär bilar, där jag lackar så ska det vara isärplockat iaf.. Räkna med 20-30k med bilen isärplockad om du ska ha kvitto, 15-25 utan kvitto, och då är det inga direkta överpriser utan normala priser för bra jobb. Ska dom sedan plocka isär och sätta ihop lär det kosta nåt ofantligt, det är mycket jobb att plocka isär en bil för färgbyte, om man vill göra det seriöst dvs...


Foliera matt-vit!


Lacka är ett riktigt meckigt projekt... Om du vill få den att synas så föreslår jag att du har stripes i "skrikiga färger". Finns ju både tunna och sjocka. Det gör mycket tycker jag. Inredning och sånt blir så dumt om man byter färg totalt på bilen.


det är dyrt och lacka en hel bil





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka