Foliera stötfångare ?

Hejsan alla! Behöver nu er hjälp att få svar på mina frågor ? 1.blir det bra att foliera stötfångare ? 2. Och vad kostar det ungefär ?



Svar på inlägget: Foliera stötfångare ?



1. Beror på vem som gör det, kvalitet på filmen m.m. Men det enkla svaret är väl JA. Frågan är varför du vill foliera enbart en stötfångare? 2. Gör du det själv/polare så är det några hundra för filmen plus en varmluftspistol, vass kniv och ev en skrapa. Lämnar du bort så vet jag inte helt säkert då alla tar olika, men säkert upp emot någon tusenlapp.


tack så mycket, varför jag vill enbart foliera stötfångaren är för att den är i en annan färg än vad bilen är i. och det blir dyrar ju att foliera om hela bilen än bara stötfångaren.


Jag förstår.. Lacka blir ju ev lite dyrare än att foliera. Tänk dock på att om du får stenskott i filmen och är lite oförsiktig vid tvätt så kan den folie flaga/gå sönder.


Det går utan problem att foliera stötfångare. Men personligen hade jag lackat den så den blir i samma färg som övriga bilen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka